Manager Bureau Traject Management

Krijg jij er energie van om mensen met elkaar te verbinden? Kun jij aan een team van professionals op inspirerende en enthousiaste manier leidinggeven? Weet jij het gezicht van het Leger des Heils te zijn richting gemeenten, zorgkantoren en andere externe netwerken? En heb jij kennis van zorg en affiniteit met bedrijfsvoering? Als het antwoord op deze vragen ja is, solliciteer dan nu als manager BTM!

Heel Nederland Limburg
Afgerond

De kern van de functie

Als manager BTM ben je de spil van de organisatie. Je bent een strategisch sparringpartner voor de directie en regiomanagers. Je geeft leiding en houdt overzicht, bent flexibel en kunt snel schakelen.

Als manager BTM ben je ijzersterk in het verbinden van mensen en afwegen van verschillende belangen. Je houdt van uitdagingen en veranderingen en gaat deze niet uit de weg. Je durft het gesprek aan te gaan, ook als je weet dat dat niet makkelijk is. Je krijgt veel energie van het werken met mensen, zowel met collega’s en deelnemers (cliënten) als relaties buiten het Leger des Heils.

Met de afdeling Bureau Traject Management ben je verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van de deelnemers, adviserend naar de organisatie op het gebied van trends en doelgroepen én medeverantwoordelijk voor de juiste inzet van financiële middelen. Het centraal stellen van de deelnemers is uiterst belangrijk, zonder uit het oog te verliezen wat mogelijk is qua financiering, wetgeving en bedrijfsvoering.

Voor jouw team, dat bestaat uit 14 trajectmanagers en 2 administratieve krachten, ben je naast een betrokken manager ook coördinator en zorg je ervoor dat de doelstellingen voor het Leger des Heils worden behaald. Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van personeels-, financieel- en organisatiebeleid voor de afdeling BTM. Je teamleden kennen een grote mate van zelfstandigheid en werken decentraal in hun eigen subregio.

Als manager BTM maak je deel uit van het Managementteam regio Zuidoost en rapporteer je aan de Directeur Bedrijfsvoering.

Enkele belangrijke resultaatgebieden binnen deze functie zijn:

  • BTM-beleid voorbereiden, ontwikkelen en implementeren;
  • Processen van de interne organisatie faciliteren;
  • Financiële- en zorgdoelstellingen halen;
  • Zorgvuldige communicatie met directie, management, medewerkers en externe partijen.

Wat verwacht het Leger des Heils?

  • Een relevante afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in de richting van zorgmanagement;
  • Managementervaring op strategisch niveau binnen de zorg;
  • Actuele kennis van de WLZ, WMO en forensische zorg en de trends die van invloed zijn op financiering en zorg;
  • Goede sociale- en leiderschapsvaardigheden om het BTM-team te begeleiden en coachen;
  • Je bent christen en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je meer daarover weten, zie: www.legerdesheils.nl/identiteit).

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie wordt er hulp verleend aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.500 professionals en 2.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 40.000 mensen. Meer informatie over het werk van het Leger des Heils vind je op www.legerdesheils.nl.

De afdeling is onderdeel van het Bedrijfsbureau en is op zoek naar een vaste aanvulling in het huidig team. De regio Zuidoost heeft diverse locaties in Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Helmond, Venlo, Heerlen en Maastricht. Als Manager Bureau Traject Management werk je veel vanuit ons Bedrijfsbureau in Eindhoven en Maastricht, maar je werkt ook regelmatig vanuit huis en vanaf de andere locaties.

Wat biedt het Leger des Heils?

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij het Legers des Heils daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Het Leger des Heils neemt je graag mee in hun bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden zij je:

  • Een contract voor 32-36 uur per week (aantal uren is bespreekbaar).
  • Een overeenkomst voor de duur van 12 maanden, met de intentie deze te verlengen.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 11 van de cao Sociaal Werk (€ 3.508,- tot € 5.356,- o.b.v. 36 uur).
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling, opbouw vakantiegeld en een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke studiekostenregeling.

Solliciteren en meer informatie

De sollicitatietermijn van deze vacature is verstreken.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jan Willem den Hartogh of Erik-Jan Vlietman via 053-200 02 19.

Manager Bureau Traject Management
Anderen bekeken ook
Ben jij de inspirerende en verbindende bestuurder, die in Enschede en omgeving constructief en in samenwerking gaat bouwen aan een toekomstbestendig zorgaanbod en daarbij een robuuste organisatie...
Zorg zoals het bedoeld is. Zien, aanvoelen en sturen op eigen kracht! Ben jij die ervaren, bevlogen Teammanager? Heb jij hart voor de (ouderen)zorg, sta jij graag naast jouw team en weet jij te...
Pool Management & Organisatie Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.