Regiodirecteur Oost

Ben jij de leider die knopen durft door te hakken, stevig in zijn schoenen staat en het boegbeeld van een organisatie durft te zijn? Straal jij daarnaast rust en vertrouwen uit en ben je in staat om als onderdeel van het directieteam een organisatie op sleeptouw te nemen? Sta jij bekend als een bruggenbouwer? En zou je deze kwaliteiten het liefst inzetten in een organisatie met een groot maatschappelijk belang die opereert vanuit een christelijke geloofsovertuiging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Afgerond

De kern van de functie

Als Regiodirecteur ben jij de vertegenwoordiger van het Leger des Heils in de regio Oost. Je bent het boegbeeld naar de gemeentes, werkt samen met de ketenpartners en weet deze aan je te verbinden. Daarnaast heb je een belangrijke rol als voorzitter van het directieteam en het MT. Vanuit een driekoppige directie zorg je samen met je collega’s voor een goede kwaliteit van zorg in combinatie met een adequate bedrijfsvoering. Je zorgt hierin voor duidelijke regionale strategie en bewaakt de cultuur en identiteit van de organisatie.

Wat vraagt het Leger des Heils?

Als Regiodirecteur bij het Leger des Heils wordt het volgende van je verwacht:

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en ervaring met verschillende domeinen in de zorg;
  • Je bent in staat om duidelijk richting te geven bij complexe vraagstukken;
  • Je bent een goede sparringpartner die het belang van deelnemers en medewerkers voorop zet;
  • Je bent zichtbaar en toegankelijk, ook voor de medewerkers;
  • Je kent de regio Oost en bent je bewust van de onderlinge verschillen;
  • Je bent ontwapenend en brengt verbinding met je mee;
  • Je durft beslissingen zelf te nemen en houdt er niet van zaken af te schuiven;
  • Je voelt je thuis in een complexe organisatie;
  • Je brengt vernieuwing mee en durft ideeën uit te dragen;
  • Je bent christen en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je meer daarover weten, zie: www.legerdesheils.nl/identiteit.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbare mensen in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verleent zij hulp aan mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Een belangrijke ontwikkeling is de samenwerking tussen de verschillende Leger des Heils-onderdelen in buurtgerichte verbinding tussen formele en informele zorg.

Leger des Heils Oost
Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze regio. De regio betreft de provincies Overijssel (exclusief Steenwijkerland en omgeving Zwolle) en Gelderland (exclusief omgeving Nijmegen). Werken met passie en impact, vanuit het christelijke geloof. Totaal 650 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat wordt gedaan middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg, verslavingszorg en buurtzorg.

Wat biedt het Leger des Heils

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving; jouw werk daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft.

Het betreft een fulltime functie die wordt beloond conform de CAO Sociaal Werk (schaal 14 max. € 7.362,- per maand). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3% en kun je deelnemen aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Er zijn meerdere mogelijkheden om je secundaire arbeidsvoorwaardenpakket zelf vorm te geven. In eerste instantie wordt een arbeidscontract voor een jaar geboden. Bij goed functioneren kan dit worden verlengd, dan wel worden omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Solliciteren en meer informatie

De sollicitatietermijn van deze vacature is verstreken.

Neem voor vragen over de inhoud van de functie contact op met Klaas Pool 06-204 021 90 of Erik-Jan Vlietman via 053-200 02 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Regiodirecteur Oost
Pool Management & Organisatie Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.