Teammanager Almere

InteraktContour heeft hart voor volwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Met elkaar streven zij in de behandeling, begeleiding en zorg naar een waardevol en een zo zelfstandig mogelijk leven. Zorg jij met passie, vakkennis en ervaring voor continuïteit in Almere? Dan is InteraktContour op zoek naar jou als teammanager voor de locaties het Octet en het Kwartier. 
Flevoland
In procedure

De kern van de functie

Als leidinggevende in Almere staat je een mooie uitdaging te wachten. Denk hierbij aan het werken en ontwikkelen van een mooi team van medewerkers, heel belangrijk in een krappe arbeidsmarkt. Maar ook de complexer wordende zorgvraag en financiering die daarbij onder druk staat. Dit vraagt van jou een onbevangen en frisse manier van denken, doen en organiseren.

Je zet de koers uit en weet als geen ander om jouw teams mee te bewegen in een veranderende omgeving. Je bent een verbindende, coachende leider die heldere kaders stelt, waarbij je de medewerkers uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Je coacht en steunt hun hierbij. Zij voelen zich door jou gezien, gehoord, gewaardeerd en gerespecteerd.

Als teammanager bepaal je in belangrijke mate het tactisch beleid voor de zorgverlening op jouw locaties en voor jouw teams. Hiertoe stel je concrete jaarplannen en kaders op. Je ziet toe op de implementatie en realisatie hiervan en stuurt waar nodig bij. Vanuit een gezonde (financiële) bedrijfsvoering geef je richting aan alle activiteiten.
Naast je rol als teammanager ben je ook verantwoordelijk voor het verbeteren en controleren van de kwaliteit van zorg en begeleiding. Je leidt en ondersteunt veranderprocessen, implementeert verbetertrajecten en geeft hier richting aan om de organisatie continu te ontwikkelen en versterken.

Met je naaste collega teammanager van de andere locaties in Almere werk je proactief samen, waarbij je gericht bent op het realiseren van een team overstijgende samenwerking. Je bent in staat om het team hierin mee te nemen.

Je werkt nauw samen met stakeholders en ketenpartners in Almere om InteraktContour prominent op de kaart te zetten als een toonaangevende organisatie in de ondersteuning van mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Als teammanager werk je binnen de eenheid Zorg en Wonen, ontvang je hiërarchische leiding van de Directeur Zorg en geef je leiding aan twee teams.

Wat zoekt InteraktContour?

InteraktContour zoekt iemand die:
• een achtergrond of opleiding heeft op minimaal Hbo-niveau (b.v. verpleegkunde);
• werkervaring heeft binnen de GZ, GGZ of andere langdurige zorg;
• vanuit visie duidelijke kaders en richting geeft;
• met passie verbetering kan bewerkstelligen;
• energiek en vasthoudend is en bovenal continuïteit biedt;
• zorgt voor verbinding en samenwerking;
• oog heeft voor mensen en hun behoeften;
• zichtbaar is op de locaties;
• bekend is met de sociale kaart van Almere.

Over InteraktContour en de locaties

InteraktContour biedt gespecialiseerde zorg aan volwassenen met niet aangeboren hersenletsel door bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of een tumor. Hun slogan is `Verder met hersenletsel’, samen met cliënten, naasten, samenwerkingspartners, kennisinstituten én stakeholders. Er wordt gewerkt vanuit het motto: Er is altijd iets mogelijk.

Er wordt zorg geboden vanuit 3 eenheden:
• Zorg en Wonen: wonen met 24-uurs zorg en ondersteuning in een appartement van InteraktContour.
• Maatschappelijke Ondersteuning: dagbesteding en individuele begeleiding thuis.
• Behandeling; behandeling met behulp van het landelijke behandelprogramma Hersenz.

InteraktContour heeft 38 woonlocaties, 42 dagbestedingslocaties en 10 behandellocaties in Midden- en Oost-Nederland.

Locatie het Kwartier
Deze woonlocatie ligt in de wijk Almere Poort en bestaat uit 16 appartementen. In de buurt zijn diverse winkels en een station. De 16 bewoners hebben 7 dagen per week zorg nodig. Belangrijk is dat zij de juiste zorg en begeleiding krijgen. Op deze locatie werken 10 tot 15 medewerkers, bestaande uit begeleiders, locatieassistenten en verpleegkundigen. Binnen het team zijn er de nodige personeelsuitdagingen geweest. Voor een deel werd dit opgelost door de inzet van zzp'ers. Nu is er behoefte aan een leidinggevende die wil helpen om deze locatie vanaf de basis weer op te bouwen. Dit vraagt om een doorzetter met een enthousiaste en positieve houding.

Locatie het Octet
Deze woonlocatie bestaat uit 10 appartementen en ligt in een rustige buurt in de muziekwijk van Almere. Naast een uitzicht op een dierenweide, een gezamenlijke tuin is er ook een supermarkt en een gezondheidscentrum in de buurt. Hier wonen de bewoners zelfstandig. Dagelijks zijn er gezamenlijke momenten om koffie te drinken of te eten in de gemeenschappelijke woonkamer. Aan de 10 cliënten wordt door 6 medewerkers zorg geboden. Het Octet heeft een relatief nieuw team.

Wat biedt InteraktContour?

InteraktContour biedt een uitdagende functie waarbij je in het hier en nu actief bijdraagt aan het optimaliseren van de zorg van de bewoners, maar ook meebouwt aan de toekomst van een dynamische organisatie met aandacht voor ontwikkeling van de medewerkers. De functie is beschikbaar voor 32-36 uur per week. De functie is ingeschaald in FWG 60 CAO GHZ (max. € 5.370,00) en wordt afgestemd op jouw kennis en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform volgens de CAO Gehandicaptenzorg en omvatten onder andere een dertiende maand, vakantietoeslag en pensioenopbouw.

Solliciteren en meer informatie

De sollicitatietermijn voor deze vacature is verstreken.

Teammanager Almere
Anderen bekeken ook
Wil jij jouw leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen en inzetten in de zorg- en welzijnssector? Dan is het FastSwitch programma “Leidinggevende in Zorg & Welzijn” zeker wat...
Wil jij jouw leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen en inzetten in de zorg- en welzijnssector? Dan is het FastSwitch programma “Leidinggevende in Zorg & Welzijn” zeker wat...
Ben jij een gedreven leidinggevende met een heldere visie op ouderenzorg en wijkverpleging? Sta jij bekend om je toegankelijke en zichtbare aanpak, zowel intern als extern? Ben je bedreven in...
Pool Management & Organisatie zoekt een teamleider voor het team Wmo van de gemeente Stadskanaal. Ben jij iemand die energie haalt uit het creëren van continuïteit, stabiliteit en...
Ben jij de inspirerende en verbindende bestuurder, die in Enschede en omgeving constructief en in samenwerking gaat bouwen aan een toekomstbestendig zorgaanbod en daarbij een robuuste organisatie...
“Iedereen hoort erbij!” Aandacht voor talent en aandacht voor elkaar. De Passerel is op zoek naar een vakkundig en verbindend leider. Als manager Finance & Control (F&C) maak...
Zorg zoals het bedoeld is. Zien, aanvoelen en sturen op eigen kracht! Ben jij die ervaren, bevlogen Teammanager? Heb jij hart voor de (ouderen)zorg, sta jij graag naast jouw team en weet jij te...
Pool Management & Organisatie Wij gebruiken cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.